TECHNONET

Αναζήτηση

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Enilikes

Ενήλικες

Μαθήματα ECDL - Εφαρμογές Γραφείου

Ο κύκλος μαθημάτων
TECHNOOffice είναι ένα πλήρες πρόγραμμα σπουδών που ολοκληρώνεται σε τρία επίπεδα και καλύπτει όλες τις ανάγκες για πιστοποιημένη γνώση του Microsoft Office. Τα μαθήματα καλύπτουν την ύλη του ECDL όπως και όλων των αναγνωρισμένων φορέων πιστοποίησης όπως ICT, Cambridge Vellum,
ACTA, MOS, Diploma ώστε να αποκτήσετε αναγνωρισμένες επαγγελματικές πιστοποιήσεις για το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Facebook - Διαφήμιση στο Google -
Προώθηση Ιστοσελίδας


Μάθετε γρήγορα απλά, Οικονομικά και αποτελεσματικά τις δημοφιλείς σύγχρονες εφαρμογές του διαδικτύου (Internet). Ανοίξτε μια καινούρια σελίδα στην εργασία, την επικοινωνία, την προβολή και τα ενδιαφέροντά σας. Αποκτήστε πιστοποιημένες δεξιότητες και κερδίστε χρήματα προσφέροντας υπηρεσίες διαδικτύου.

Like Us

 


Νέα - Δημοφιλείς σελίδες


Δωρεάν Μαθήματα


Εκπόνηση φοιτητικών εργασιών

SPSS


Διαφήμιση μέσω
Internet

Καινούριος υπολογιστής μόνο
με 350€

Δωρεάν μαθήματα υπολογιστών

Τα κέντρα πληροφορικής
TECHNOnet στα πλαίσια του προγράμματος "Ειδικές τιμές για Ανέργους" προσφέρουν δωρεάν την εκπαίδευση στις βασικές δεξιότητες υπολογιστή. Δικαιούχοι είναι όλοι οι άνεργοι, φοιτητές και οι κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού που έχουν την ανάγκη ν' αποκτήσουν γνώσεις σε βασικό επίπεδο στις νέες τεχνολογίες και να τις κατοχυρώσουν με αναγνωρισμένο πιστοποιητικό.


Μαθήματα Autocad - Εφαρογές CAD

Το κορυφαίο πρόγραμμα σχεδίασης CAD (Computer - Aided Design) στα χέρια σας.
Μερικά από τα πιο σύγχρονα και εντυπωσιακά κτίρια στον κόσμο έχουν σχεδιαστεί με το
AutoCad. Με το σεμινάριο αυτό σας δίνεται η δυνατότητα να μπείτε στον κόσμο της σχεδίασης με την βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή. Αρχίζοντας από το χαμηλότερο επίπεδο και την ειδική μεθοδολογία της TECHNOnet θα αποκτήσετε όλα τα εφόδια που απαιτούνται για να στοχεύσετε σε επαγγελματική εξέλιξη.


Μαθήματα Photoshop - Εφαρμογές Γραφιστικής

Το σεμινάριο γραφικών τεχνών και ψηφιακής φωτογραφίας απευθύνεται σε όλους εσάς που ήδη χρησιμοποιείτε τον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή και θέλετε να ασχοληθείται και με το χώρο των γραφιστικών εφαρμογών για να μπορέσετε να βελτιώσετε την επικοινωνία της εταιρίας σας προς τα έξω η για να ασχοληθείτε επαγγελματικά με το χώρο της γραφιστικής. Οι εφαρμογές Adobe Photoshop και CorelDraw είναι οι πιο δημοφιλείς στον τομέα τους και με αυτές διευρύνετε τις γνώσεις σας σε έναν ακόμη σημαντικό τόμέα της γνώσεις των υπολογιστών, των εφαρμογών γραφιστικής.

Εφαρμογές Σχεδιασμού Ιστοσελίδων και Animation

Με τον κύκλο μαθημάτων WebDesign σας δίνεται η δυνατότητα να ξεχωρίσετε πραγματικά στην αγορά εργασίας. Για εσάς που επιθυμείτε να κάνετε καριέρα στο WebDesign σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε το πρώτο και σημαντικότερο βήμα. Μέσα απο ένα ολοκληρωμένου πρόγραμμα σπουδών που βασίζεται στην επίσημη ύλη της Adobe, μαθαίνετε όλα τα βήματα που αφορούν στο σωστό σχεδιασμό ένος site. Ξεκινώντας απο την έρευνα αναγκών του πελάτη και της αγοράς και τη συγγραφή προσφοράς, θα φθάσετε έως την παράδοση και παρουσίαση το ολοκληρωμένου προΐοντος σας. Το πρόγραμμα σπουδών δε βασίζεται απλά στην εκμάθηση των προγραμμάτων Dreamweaver και Flash, αλλά στο να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τις εφαρμογές έτσι ώστε να δημιουργείτε επιτυχημένα websites που βασίζονται στους κανόνες του σώστου web design.

Εκπαίδευση Τεχνικών Δικτύων - Υπολογιστών - Λογισμικού

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους εσάς τους νέους χρήστες Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, που είστε έτοιμοι να ξενκινήσετε την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, ή που είδη χρησιμοποιείτε τον Η/Υ και θέλετε να βελτιώσετε τις υπάρχουσες γνώσεις σας. Το σεμινάριο έχει τις βασικές κατευθύνσεις του τεχνικού Λογισμικού, Συστημάτων και Δικτύων. Τελειώνοντας το σεμινάριο μπορείτε να πιστοποιήσετε τις γνώσεις σας δίνοντας εξετάσεις για το ποιστοποιητικό
A+ engineer (Core Hrdware & Operating Systems) μέσω της συνεργασίας σας με τη Pearson VUE. Ένα σημαντικό πιστοποιητικό, αναγνωρισμένο παγκοσμίως, ως απόδειξη των ικανοτήτων σας.

Εργασίες SPSS και Εκπόνηση στατιστικής μελέτης

Τα κέντρα TECHNOnet δίνουν σε φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών να βελτιώσουν τις εργασίες που καλούνται να ετοιμάσουν. Με μια σειρά ενέργειες, όπως επαιξεργασία στατιστικών στοιχείων μέσω του πακέτου SPSS, βελτιστοποίηση της εμφάνισης με την χρήση προηγμένων εργαλείων του MS Word και Acrobat Professional, δίνουμε στις εργασίες το ακαδημαϊκό κύρος που τους αρμόζει.


Αρχική | Ενήλικες | Μαθήματα για παιδιά | Πλάνο του δικτυακού τόπου


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού